Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV

B074QN4LWL
Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV
  • læder
  • vælge den hurtigste ekspreslevering eller internationalt kurerfirma DHL
  • ydersål materiale: høj kvalitet gummi
  • quiltet for, at holde fødderne tørre og komfortable
  • håndlavet dagdriver, imponerende og mode, gøre dig unik og være fokus på enhver lejlighed.
  • gentleman-smag, klassiske og afslappet livsstil, fantastiske sko til bryllup, fest, eller har ferie osv virkelig elegant og rige stil til formel iført.
Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV Felix Chu Mænds Moderne Klassiske Lædersko Mænd Kjole Sko Mænd Oxfords Sko Mænd Håndlavede Sko uHibZV
Vendersgade 4, 3. sal 1363 København K. +45 5388 1200
af The_Dude

0 Alternativ køb en måneds gamepass til 59 ;) ...

af Mephisto Kvinders Tomasia Oxford Silver Magic/python; Mephisto Kvinder Tomasia Oxford Sølv Magi / Python; Hvid Magic Hvid Magi U6m30gC0

0 Men det står umiddelbart ikke rigtig nogen steder i din an ...

nyeste kommenterede
af slothen

Jeg søger Doom 2 i den store boks version i ok stand ...

af Nike Kvinders Luftvåben 1 Medio 07 Le Sort / Sort boMRrOWkr

Down and out in Paris and London.. Orwell's første skriv fra ...

af Bettie Page Kvinders Bp250cara Hæle Sandal Sort DoUKrAtk3u

Fedt at du fandt det! ...

af The_Dude

10/52 Shantae ½ Genie Hero karakter 8/10 timer: ca. 7t 47m J ...

af Faaerd Lyserøde Kat Killing Ansigt Mænds Åndbar Mesh Walking Sneakers Luft Pude Sportssko Åndbar Atletisk Løbesko WEMlO1oj

Jeg har selv haft lignende problemer med lyden til mit set-u ...

Caterpillar Mænds Plan Stål Tå Arbejde St248;vler With Trækul nAbOoB8v
af dbbuu

Slutningen var noget nær det eneste, jeg syntes var dårligt ...

af Alberto Guardiani Mænd Su76428aaa10 Hvide Læder Sneakers x43RMpR

glem ikke at man kan få 15 måneders PS plus for 12 måneders ...

Adidas Adizero Efterbrænder 20 Herre Baseball Sko Onixtech Grå Methvid KXxX4
medlemmer redaktionen
af Puma Kvinders Rebel Midten Wns Vr Sneaker Puma Sortpuma Sort t8KDK

I'm Still Here - Af John Rzeznik Jeg må nok hellere sige at ...

af Reebok Kvindernes Realflex Tog 40 Crosstrainer Sko Nat Fyrtårn / Elektrisk Blå / Icono Lyserød / Hvid 4ZZK4T

Som følge af titlen, vil blog-serien tage udgangspunkt i fem ...

af Nike Herre Air Max 90 Essentielle Tekstil Trænere Sort / Sortsort ILS9SZgW1

Et lille sjovt billede, som jeg snublede over på internettet ...

af Mr Alfa

Jeg synes ganske enkelt der er noget råddent ved den måde sp ...

Porcelænshaven 18A, 2. sal, 2200 Frederiksberg

+4538153599

[email protected]

Uenighed – kan opfattes som noget negativt og farligt for effektiv og legitim varetagelse af almennyttig virksomhed, noget der kan føre til handlingslammelse og i sidste instans til alles krig mod alle. Omvendt kan der argumenteres for nytten af kritisk debat mellem forskellige synspunkter og konfliktende interesser. Sådanne udvekslinger kan i sig selv ses som almennyttige – knyttet til et beslægtet begreb, der har en meget mere positiv klang: pluralisme.

Blandt alt det, der ikke er enighed om, og som i en konfliktsky kultur sjældent diskuteres, er der heller ikke enighed om, hvad der skal forstås ved pluralisme. Som ideal om tolerance over for anderledes tænkende har forestillinger om pluralisme historisk eksisteret i flere udformninger. En tidlig britisk variant betegnede et koloniseret samfund, hvor forskellige folkegrupper levede ved siden af hinanden. Amerikanske fortolkninger har givet sig udslag i dyrkelse af det føderale og forskelligartede i modsætning til en centraliseret enhedsstat. Pluralistiske normer kan mere alment vendes imod flertalstyranni og sigte mod at give plads til minoritetsgrupper. I aktuelle diskussioner om multikulturelle værdier i civilsamfundet genfindes denne variant, der i høj grad giver anledning til uenighed af politisk art – især i et etnisk set relativt homogent samfund som det danske.

Pluralisme kan imidlertid også betegne uenighed om virkelighedens beskaffenhed. I givet fald søges ikke efter den altomfattende og indiskutable enighed (monisme) og tænkes heller ikke i gensidigt udelukkende modsætninger (dualisme). Antagelsen er i stedet, at forhold og handlemuligheder i menneskeverdenen kun kan erkendes ved inddragelse af mange forskellige perspektiver.

Den grundlæggende præmis er altså, at folk er forskellige. De både ser og værdsætter noget forskelligt. Det, der opfattes som almennyttigt af den ene, kan ses som egennyttigt af andre. De er uenige og har måske også forskellige interesser. Diskussion mellem repræsentanter for forskellige standpunkter og perspektiver kan så fungere som en kritisk metode til at få sager alsidigt belyst og forstå de bagvedliggende konflikter om spørgsmål, hvor der ikke antages at eksistere ét sandt svar, som man for eksempel ville kunne finde frem til ved hjælp af videnskabelige metoder. Gennem åben og civiliseret uenighed kan der ifølge denne logik søges enighed om, hvad sagens kerne er, eller i det mindste enighed om, hvad der er uenighed om. Og der kan fra sag til sag skabes mulighed for kompromis.

Et kompromis indebærer gensidige indrømmelser mellem stridende parter med henblik på at opnå en aftale om en mindelig løsning i forbindelse med en konkret sag, hvor der er uenighed. Det kan imidlertid også anses for kompromitterende at indgå i kompromiser. Særligt hvor parterne bekender sig til konfliktende ideologier, kan det ses som svigt – der kan være skadelige for ens gode navn og rygte – i forhold til principielle standpunkter.

At kompromittere sig kan endog opfattes som lig med at prostituere sig. Den status får kompromiset i sammenhænge, hvor enhver konflikt opfattes som udtryk for en ideologisk kamp mellem det gode og det onde. Her ses ikke andre muligheder end total konsensus versus total konflikt. I sidste ende antages der kun at være plads til ét synspunkt, som alle må blive enige om. Danmark beskrives ofte som et konsensussøgende samfund. Det kan ses som udtryk for en sådan tendens, at den kommission, som i 1982 udformede en betænkning om fondsvirksomhed, udtrykkeligt undlod at forsyne begrebet om almennytte med en fast og entydig definition – man ville undgå at skabe uenighed. På den anden side kan det også ses som udtryk for en pluralistisk og kompromissøgende tradition, at en officiel kommission vælger at lade et centralt, politisk begreb stå åbent for overvejelser fra sag til sag. Hvilket selvfølgelig forudsætter, at der faktisk føres en løbende, kritisk og uforfærdet diskussion – især hvis der er uenighed om det almene og nyttige.

En risiko ved et konsensussamfund er netop, at man ikke vedligeholder diskussioner af denne art. Den tyske socialpsykolog taler i den forbindelse om tavshedsspiralerdet vil sige emner, der ikke tematiseres i den offentlige debat af frygt for konsekvenserne af uenighed. Andre taler om politisk korrekthed som en slags selvcensur i den offentlige debat. Uden pluralisme – og fordomsfri debat om samme – risikerer vi at påtvinge civilsamfundet ensrettende opfattelser af det almennyttige og det gode liv. Det kan let skabe vold, vrantenhed og civil ulydighed som udtryk for underliggende interessemodsætninger, der holdes nede i overdreven frygt for uenighed.

Se også: Rieker Kvinders Sina 78 Pump Nero / Sort 9hvCJA
og Offentlighed

CBS Center for Civilsamfundsstudier

Kontaktdetaljer

Footer

Værd at vide

IA Sprog

Vibevej 9-11 2400 København NV
Stuart Weitzman Barrio Kvinders Sandaler amp; Flip Flops Bambina Anilin ScgNdGr
Nike Kvinders Frie Rn Flyknit 2017 Løbesko Hvid / Sortvoltklor Blå W8eb4
Merrell Kvinders Glød Ballet Mode Sneaker Mørke Jord aqwzq2

Åbningstider

Reception/administration er åben: Mandag-torsdag: 9.00 – 21.00 Fredag: 9.00 – 14.15

Telefontider

Mandag-torsdag: 9.30 – 12.00 og 14.00 – 19.30 Fredag: 9.30 – 14.00